home comanda preturi downloads update support ask us contact
CADian MECH
1. Simbolurile 2D si 3D pentru proiectantul de mecanica

CADian MECH nu ofera doar simboluri 2D, ci si simboluri 3D; in termeni de standarde in ingineria mecanica, el sustine KS, JIS si ANSI; diverse standarde de fabricatie pentru motoare, diferentiale si asa mai departe; precum si simboluri electrice, simboluri pentru presiunea uleiului, simboluri generale de inginerie, simboluri pentru tevi, tolerante, toate acestea sunt furnizate pentru proiectarea sistemelor mecanice.

Sunt prevazute peste 50 milioane de componente mecanice, iar prin continua sa modernizare, CADian MECH suporta actualizarea mediului de lucru.


 
 

2. Managementul blocurilor

Componentele standard sunt prezentate complet, iar componentele nestandardizate trebuie folosite ca block-uri. Aceste block-uri sunt reprezentate ca simboluri grafice, pe baza standardelor, pentru utilizarea lor comoda. In plus, datele specifice, cum ar fi numele, standardele, materialele etc. pot fi inserate ca block-uri individuale pentru o mai buna gestionare.3. Calculator stiintific si avantaje utile

CADian MECH ofera toate calculele stiintifice, care de obicei ocupa mult timp in activitatile de desen tehnic, cum ar fi facilitarea dimensionarii, setarea convenabila a variabilelor, generarea diagramelor sau a tabelelor, desenele de detaliu, generarea automata a tubulaturii si calcularea distantelor, toate acestea fiind foarte utile pentru proiectarea sistemelor mecanice.4. Generarea automata a BOM si legatura dintre BOM si datele externe

Aceasta aplicatie genereaza automat liste de piese si liste de componente de piese. Dupa ce se realizeaza un desen, genereaza simultan un tabel complet pentru listele de piese si, folosind datele din tabel, le leaga de formatele de date externe, cum ar fi Excel, Lotus si fisiere text. In afara de aceasta, utilizand datele respective, un sistem de management al intreprinderii, cum ar fi ERP sau MIS, este usor de conectat; iar alte caracteristici, de exemplu sumarul automat al materialelor necesare, vor fi curand adaugate.